Nufnang Ads

Saturday, March 30, 2013

Di penghujung cuti - Swiss Inn Sg. Petani

Cuti sekolah sudah di penghujung. Cepatnya masa berlalu.

Hari ini kami menghantar angah ke rumah kawannya di sungai petani. Mereka ada SBE kat sini.
Di kesempatan ini , kami pun mengambil peluang untuk bercuti. Kami bermalam di swiss inn sungai petani. Dah bberapa kali duduk kat sini. Sebabnya suka dengan poolnya yang luas. Keseronokan anak2 adalah keutamaan ....

Selain itu, ada wifi dalam bilik. Sesetengah hotel tu ada kat lobby je.... Dekat pulak dgn shopping complex spt tesco, village mall dan juga amanjaya mall yang baru buka tu...nak makan pun senang, banyak gerai dekat2 hotel ini. lagi satu, dekat juga dengan carnival theme park, boleh bawa anak2 bersukaria... Tiket pun murah...

Beria2 promote ni, dpt bilik free ke? Tak ada la, cuma nak tolong kawan2 yang mungkn
 nak datang SP. Khidmat masyarakat...




2 comments:

Anonymous said...



My web blog :: webpage

Anonymous said...



Here is my blog: web page