Nufnang Ads

Monday, January 17, 2011

Handbags

Aku sangat pasti, jika namanya wanita dia akan menggemari handbag. Mereka akan melangkah dengan penuh yakin jika handbag yang disandang mengikut trend terkini, tambahan pula kalau berjenama mewah.Aku tidak terkecuali, tergolong dalam kalangan wanita yang amat mencintai dan menyukai handbag. Jika berpeluang ke shopping mall aku pasti akan ke bahagian handbag walaupun sekadar tengok2 . aku tidak la memandang jenama, jika handbag itu aku suka, aku akan beli. Mungkin juga kerana aku bukannya bergaji besar.. Walaupun tidak memandang jenama, aku tidak mahu handbag pasar malam ye.
Hip0krit!Banyak juga la koleksi handbag aku.. tetapi handbag2 di bawah merupakan antara handbag kesayangan aku. Sebabnya...


Pemberian adikku, pada akhir tahun 1994. Dibeli di USA semasa dia belajar di sana. Terima kasih Pak Su. Rasanya dia pun tak percaya, beg pemberian dia masih elok walaupun dah 17 tahun..Yang ini lagi istimewa, pemberian anakku. Dari Australia. Beberapa hari yang lalu, seorang rakan menegurku. "beli beg kat mana? mahal ni jenama Nine West". Mungkin dia familiar dengan jenama ni. Terima kasih Along..
Yang ini juga dari Australia, pemberian Along, belum digunakan kerana nak beli kasut merah dulu, biar sedondon.. Yang pasti aku akan pakai pada hari2 istimewa sahaja.


No comments: